ÇÖZÜMLERİMİZ

Metal Çözümleri Metal Çözümleri

Üretimin Gücü

Metal Fabrikamız ile Gücümüzü Kendimiz Şekillendiriyoruz! Metal Fabrikamız ile Gücümüzü Kendimiz Şekillendiriyoruz!

Altaş Jeneratör ailesi olarak yalnızca enerjiyi değil, onu çevreleyen her detayı da ustalıkla işliyoruz. Jeneratörlerimizin kalbini koruyan metal kabinler, zeminini sağlamlaştıran şasiler ve kontrol panolarını en ince ayrıntısına kadar, tamamen entegre metal fabrikamızda, mühendislerimizin gözetiminde üretmeye başlamaktan gurur duyuyoruz.

Metal fabrikamızda kesim aşamalarından CNC ile hassas şekillendirmeye, ileri teknolojiyle boyama işlemlerinden montaj ve yalıtıma, şasi ve pano üretimine kadar her aşamada mühendislik ile ustalığı bir araya getiriyoruz.

Çevresel etkilere karşı üstün dayanıklılık sunan kabinlerimiz, uzun ömürlü kullanım imkânı sağlayan şasilerimiz, pratik ve gelişmiş kontrol sunan panolarımız ile jeneratörlerimize güç veren tüm unsurları artık tek bir çatı altında, Altaş Jeneratör güvencesiyle müşterilerimize sunuyoruz.

Altaş Jeneratör olarak, imzamızı taşıyan tüm ürünlerimizde sağlamlığı ve güvenilirliği şansa bırakmadan, en ince ayrıntısına kadar kendi tesislerimizde tasarlıyor ve üretiyoruz. Ürettiğimiz metal ürünlerimizle ileri mühendislik ve teknolojiyi tek bir çatı altında buluşturuyoruz.